Kotikanojen munia

ORHISSUON KOTIKANALA


Meillä asustaa pieni määrä ruskeita kanarouvia hevostallini yhteyteen tehdyissä tiloissa.
 

Kanojen määrä meillä on hyvin pieni, alle 150 kanaa, verrattuna kymmenientuhansien tehotuotantoparviin. Tästä johtuen munien määrä myös rajallinen.

Kanat saavat touhuta vapaasti karsinassaan, puhtaissa kuivikkeissa, ja pääsevät katokselliseen ulkotarhaan halutessaan luukun kautta.

Niillä on tarjollai Gm-vapaata ja kalajauhotonta rehua,  saavat maistella kalkkia että munankuori vahvistuu, seurustella kavereiden kanssa sekä munia munintapesiin jossa kuivike.
Munat kerätään käsin.
Iltaisin pääsee nukkumaan orsille.


Kanojen päivittäinen hoito tapahtuu ihmisen toimesta, ei koneellisesti ja niiden kanssa seurustellaan useamman kerran päivässä. 

Kun kanat voivat hyvin ja elävät onnellista lajityypillistä elämää, niiden munat ovat erittäin maukkaita ja eettisesti tuotettuja. 

Meillä kanoja ei poisteta kun ne vähentävät munimista kuten suurtuotantotiloilla, vaan kanat saavat elää elämäänsä niin pitkälle kun elävät terveinä vaikkei munisikaan enää.

Kanoista otetaan säännöllisesti salmonellanäyte ja olemme rekisteröityneet alkutuottajaksi, ja näin ollen voimme tarjota kanarouviemme munimia munia myyntiin suoramyyntinä tilalta tai toimitettuna lähialueelle.
Kananmunat ovat luokittelemattomia, eri kokoisia ja ruskean eri sävyisiä.

Myymme niitä:
30kpl kenno 15 e sis alv 
10kpl kenno 8e sis alv

Huomioithan rajoitettu määrä myytäviä munia koska me emme ole suurtuotantotila.
Tilaukset marika.alander@orhissuo.fi tai 0405916053 myös tekstiviesti ja wu

Viestiin mukaan toivottu määrä sekä hakuajankohtatoive, vastausviestissä saat maksuohjeet ja vahvistuksen.Voit seurata kotikanojen elämää instagramissa https://www.instagram.com/orhissuonkotikanat/