Kotikanojen munia

ORHISSUON KOTIKANALA


Meillä asustaa pieni määrä ruskeita kanarouvia hevostallini yhteyteen tehdyissä tiloissa. Kanat saavat touhuta vapaasti karsinassaan, puhtaissa kuivikkeissa jotka siivotaan päivittäin, syödä vapaasti Gm-vapaata ja kalajauhotonta rehua, maistella kalkkia että munankuori vahvistuu, seurustella kavereiden kanssa sekä munia munintapesiin jossa kuivike. Iltaisin pääsee nukkumaan orsille.
Kanojen päivittäinen hoito tapahtuu ihmisen toimesta, ei koneellisesti ja niiden kanssa seurustellaan useamman kerran päivässä. Ruokinta kaksi kertaa päivässä.

Kun kanat voivat hyvin ja elävät onnellista lajityypillistä elämää, niiden munat ovat erittäin maukkaita ja eettisesti tuotettuja. Meillä kanoja ei poisteta kun ne vähentävät munimista kuten suurtuotantotiloilla, vaan kanat saavat elää elämäänsä niin pitkälle kun elävät. vaikkei munisikaan enää.

Kanoista otetaan säännöllisesti salmonellanäyte ja olemme rekisteröityneet alkutuottajaksi, ja näin ollen voimme tarjota kanarouviemme munimia munia myyntiin suoramyyntinä tilalta tai toimitettuna lähialueelle.
Kananmunat ovat luokittelemattomia, eri kokoisia ja ruskean eri sävyisiä.

Myymme niitä:
30kpl kennoissa 12e kpl sis alv 14%.
10kpl kenno 5e kpl sis alv 14%

Huomioithan rajoitettu määrä myytäviä munia koska me emme ole suurtuotantotila.
Tilaukset marika.alander@orhissuo.fi

Viestiin mukaan toivottu määrä sekä hakuajankohtatoive, vastausviestissä saat maksuohjeet ja vahvistuksen.


Huom myyntiä myös reko-rinkien kautta Lohja, Vihti ja VeikkolaVoit seurata kotikanojen elämää instagramissa https://www.instagram.com/orhissuonkotikanat/